Goodgame Big Farm

AYN Games4.36,019 Oy
Nasledili ste farmu. Malo je zastarelo, ali verovatno možete ponovo da ga poboljšate dok igrate Goodgame Big Farm. Ima toliko toga da se uradi u ovoj igrici farme na mreži. Postoje krave za mleko i stoka kojima je potrebna nežna i nežna briga. Ima i biljaka za sađenje i zalivanje, ali to se podrazumeva. Takođe ćete morati da izgradite nove domove za svoje radnike i možda ćete morati da premestite taj stari mlin. Goodgame big farm golden igre.

Kako igrati

Vaš cilj u ovoj igri za više igrača je da uzmete malu farmu i pretvorite je u veliku priču o uspehu. Zatim ćete morati da nadogradite svoju farmu izgradnjom novih zgrada kao što su kokošinjci i silosi za proizvodnju raznih predmeta koje možete prodati na tržištu za zlato. Takođe možete da se udružite sa drugim igračima da vam pomognu ili pomognu na vašoj farmi. Kontrole igre:
  • KORISTITE MIŠA da izaberete različite objekte.
  • Koristite ove objekte na svojoj farmi sa LEVIM KLIKOM.
Upravljajte prilagodljivom farmom koju možete opremiti sa 45 različitih tipova zgrada i 100 različitih ukrasa. Vodite računa o slatkim životinjama na farmi koje vam omogućavaju da sadite useve i kreirate 90 različitih proizvoda. Dizajnirajte dodatne farme na prekrasnim tropskim ostrvima. Učestvujte u takmičenjima za više igrača ispunjenim uzbudljivim misijama koje vam omogućavaju da se suočite sa drugim farmerima i napravite različite poljoprivredne mašine. Isprobajte aktivnosti na mreži sa svim vrstama zabavnih izazova. Uživajte u nedeljnim ažuriranjima sa novim i korisnim sadržajem igara. Uključite se sa preko 35 miliona farmera dok radite na svom cilju. Saznajte više o tome kako je biti farmer u autentičnim ciklusima useva Goodgame Big Farma. Koji su saveti i trikovi za Goodgame Big Farm? Nastavite da nadograđujete svoju farmu. Započnite sa seoskom kućom. To će smanjiti vreme izgradnje za 10%! Pažljivo sadite useve i upravljajte njima, jer rastu različitim brzinama. Ako ćete neko vreme biti udaljeni od igre, prvo zasadite one koje sporo rastu. Povežite svoj Facebook nalog. Svaki prijatelj koji vam se pridruži pomoći će vam da zaradite zlato koje možete koristiti za kupovinu novih predmeta za svoju farmu. Da li ste u žurbi? Ubrzajte rad i berite različite useve odjednom koristeći Turbo Collector. Dajte svom psu nagradu. Zauzvrat, doneće vam korisne predmete koji će vam pomoći da unapredite tržište.