Mahjong igre

Mahjong igre su odličan način da se zabavite dok vežbate svoj mozak. Imamo veliki izbor, koji sadrži varijacije za svakog igrača. Od tradicionalnog mahjonga do šarenih, 3D izazova, uvek možete da igrate osvežavajuću verziju klasične kineske igre. Imamo posebne izazove za mlađe i starije igrače, uključujući Snežanu i klasične teme Loonei Tunesa. Možete čak pronaći varijaciju za bilo koje godišnje doba, jer imamo posebne pločice sa temom praznika. Mogućnosti su zaista beskrajne!

Kontrolisanje većine mahjong igara je jednostavno kao klik mišem. Možete odabrati odgovarajuće pločice, ukloniti pločice i promeniti teme za manje od sekunde. Naši Mahjong izazovi sadrže zabavnu grafiku, uzbudljive zvuke i mnoštvo varijacija na tabli. Zabavite se pokušavajući da rastavite rasporede Mahjong 247, Mahjong Solitaire, Perfect Tower, Mahjong Link, Mahjong Connect, Mahjong Titans i Butterfly. Ili, kreirajte sopstveni raspored i uživajte u potpuno jedinstvenom iskustvu igranja! Kroz našu kolekciju možete postati pravi majstor zagonetki.
Šta su Mahjong igre?
Mahjong je klasična igre slaganja pločica koja izaziva vaš mozak. Mahjong Solitaire je tipična varijanta koja se igrica na mreži, koja je verzija originalnog kineskog mahjonga za četiri igrača za jednog igrača. Ovde ćete pronaći izbor tradicionalnih i inovativnih Mahjong igara koje možete pregledati.

Spremni ste da uporedite svoj put do 144 pločice zbunjujućih simbola? Počnite sa tradicionalnim free Mahjong igrama da biste naučili osnove i usavršili oko za fine detalje.

Mahjong Classic je odlična polazna tačka. To je jednostavan Mahjong Solitaire sa pogledom odozgo nadole i tradicionalnim kineskim simbolima. Koristite savete kada ste zaglavljeni! Još jedna originalna mahjong igrica je Mahjong Connect.

Kada zakucate originale, možete se poigravati raznim Mahjong rasporedima u online Mahjong Realu. Postoji mnogo Mahjong igara koje se blisko podudaraju sa originalnom igricom, ali imaju različite izglede i perspektive za raznovrsnost.
Kako igrati Mahjong?
Tradicionalni mahjong se zasniva na tabli od 144 pločice naslagane jedna na drugu. Cilj Mahjonga je da se podudaraju iste pločice pomerajući ih jednu pored druge. Međutim, ovo je moguće samo ako možete da pomerite pločicu levo ili desno bez ometanja drugih pločica.

Kada završite jedan nivo pločica, pločice ispod će biti izložene, omogućavajući vam da ih uskladite i nastavite da napredujete niz kulu.

?>

Koje su najbolje besplatne Mahjong igre na mreži?

 1. Mahjong Link
 2. Mahjong Tower
 3. Mahjong Connect Halloween
 4. Mahjong Titans
 5. Spider Solitaire Mobile
 6. Kazino Pasijans 21
 7. Mahjong Dimensions
 8. Horor Pasijans
 9. Galaktički Pasijans
 10. Pasijans – Free Cell card

Koje su najpopularnije Mahjong igre za mobilni telefon ili tablet?

 1. Mahjong Dimensions
 2. Mahjong Link
 3. Connect 2
 4. Spider Solitaire Mobile
 5. Mahjong Tower