Akcijske igre

Za borca, žeđ za bitkom!

Zadovoljavajuće oružje, eksplozivna igra i nasumični sistem oružja – to su akcione igre! Bez obzira da li igrate Mini Roiale, Repuls.io ili bilo koju drugu akcionu igricu – epsko putovanje vas očekuje u ovom jedinstvenom žanru.
Akcijske igre donose mobilne igre u kojima je borba prsa u prsa kralj. Uz igre koje će vam pokrenuti krv uz uzbudljivu mešavinu hack-and-slash, ratnih i akcionih tema, nikada nećete biti na gubitku za sledeću sagu.
Ove najbolje ocenjene Akcijske igre su dizajnirane da budu izazovne. Bilo da tražite adrenalin ili opuštenu arkadnu igru, naći ćete nešto što odgovara vašem stilu.
Postoje stotine akcionih igara, a mi smo pokrili sve najbolje za mobilne uređaje. Neke Akcijske igre su multiplaier, dok druge imaju ogromne mape koje morate da istražite. Neki su zasnovani na slagalici, a drugi uključuju epsku grafiku i cool rekvizite. Akcijske igre mogu biti zasnovane na 3D ili 2D, ali će vam uvek dati nalet adrenalina.
Akcijske igre su sjajne za sve koji vole da se ponašaju hladno upuštajući se u brze bitke, koristeći melee i napade iz daljine da pobede svoje protivnike. Sakupljajte predmete na bojnom polju, nadogradite svoje oružje i idite na udarce u glavu i kritične udarce da biste uništili svoje neprijatelje.

?>

Koje su najbolje besplatne Akcijske igre na mreži?

 1. Tank Mix
 2. TANKWAR.IO
 3. Tanks Pvp Showdown
 4. Tank Battle 2
 5. Super Tankers
 6. TONKWARS.IO
 7. Tank Hero Online
 8. Super Tank War
 9. Shoot To Military Vehicles
 10. TANK + TANK

Koje su najpopularnije Akcijske igre za mobilni telefon ili tablet?

 1. Call Of Tanks
 2. Subway Clash 2
 3. Archer Master 3D Castle Defense
 4. Robot Fight
 5. Tank Battle: Fight Game