Nogomet igre

Možete li postati fudbalska legenda i postići golove kao Messi i Ronaldo? Iskoristite svoju šansu sa našom kolekcijom besplatnih fudbalskih igara na mreži!

Fudbal igre postoje toliko dugo da su prethodile prvoj igraćoj konzoli. Kada su se pojavile rane konzole, počeli smo da viđamo igre kao što su Fifa i Football Manager, koje su sada ogromne igračke franšize.

Sada možete besplatno da igrate niz fudbalskih utakmica u svom veb pretraživaču. Uđite u ove igre iz udobnosti računara ili mobilnog uređaja.

Više ne morate da brinete o vremenu napolju, jer možete da igrate zabavnu utakmicu fudbala u zatvorenom, uz jednu od naših fudbalskih utakmica! Imamo ogroman izbor igara sa različitim igrama, od realističnih, 3D utakmica do 2D igara sa temom crtanih filmova. Ponovite snimke glave iz stvarnih igara ili postanite šampion iznad glave u našim fudbalskim utakmicama! Čak i igrajte igricu fudbalske sluzi ili android fudbala, od kojih obe imaju klasičnu, arkadnu igricu. Ako volite igre na stolu, onda ne tražite dalje, jer naša kolekcija takođe ima mnogo varijanti akcije stonog fudbala.

Kontrole na tastaturi u našim fudbalskim igrama su pogodne za igrače i imaju za cilj da vas u trenu pretvore u sve zvezde! U roku od nekoliko minuta, vrlo ćete se baviti slobodnim udarcima i s lakoćom plesati oko svojih protivnika. Mnogi od naših fudbalskih izazova sadrže tutorijale u igri koji će vam pomoći da naučite kontrole i omogućiti vam da vežbate pre nego što igrate pravu igricu. Ali, ako želite odmah da krenete u fudbalsku akciju, samo napred! U većini fudbalskih igara, standardna tastatura će biti sve što vam treba da kontrolišete svoje igrače.

?>

Koje su najbolje besplatne Nogomet igre na mreži?

 1. Tenis
 2. Top 10 Soccer Managers
 3. FootyZag Kizi
 4. Blocky Kick
 5. Summer Sports: Soccer Hero
 6. Penalty Europe Champions Edition Multiplayer
 7. Moorhuhn Soccer
 8. Foot Chinko
 9. Foot Chinko: Russia ’18
 10. Goalkeeper Challenge Mobile

Koje su najpopularnije Nogomet igre za mobilni telefon ili tablet?

 1. Basket Swooshes Plus
 2. Basket Champs
 3. Moorhuhn Soccer
 4. Super Shooter
 5. Street Freekick 3D