Vatra i Voda igre

Naša izazovna kolekcija vam daje kontrolu nad Vatrom i Vodom. Možete pomerati svaki lik u isto vreme da biste se kretali kroz komplikovane nivoe. Sve igre vatra i voda imaju misteriozni hram ispunjen draguljima. Okrenite poluge u šumi, pritisnite dugmad u ledenim arenama i aktivirajte pokretne platforme u svetlosnom hramu. Vaš vatreni prijatelj može dobiti samo crvene dijamante, a tečna dama mora da zgrabi plave dragulje. Ako se mešaju vatra i voda, biće uništeni! Zgrabite sve dragulje što je pre moguće!

Sve igre vatra i voda za decu u ovoj kolekciji podižu platformske zagonetke na potpuno novi nivo. Svaki hram sadrži jedinstvene karakteristike koje vas izazivaju na svakom koraku. U šumi, jedan element mora držati pritisnute dugmad dok drugi element prolazi. Svetlosni hram je ispunjen posebnim ogledalima i detektorima. Vatra i voda može reflektovati svetlost u različitim pravcima da bi rešila svaku zagonetku. U kristalnom hramu ćete eksperimentisati sa posebnim portalima. Teleportujte se preko svake oblasti da biste prikupili sve dragulje u rekordnom vremenu!

Igrajte najbolje igre vatra i voda besplatno. Sakupili smo 7 popularnih igara s vatrom i vodom za vas. One uključuju nove i vrhunske igre vatra i voda kao što su:

Vatra i Voda 1
Vatra i Voda 2
Vatra i Voda 3
Vatra i Voda 4
Vatra i Voda 5
Vatra i Voda 6
Vatra i Voda 7

Izaberite igru vatre i vode sa liste i možete igrati onlajn na vaš mobilni ili računar besplatno.

?>

Koje su najbolje besplatne Vatra i Voda igre na mreži?

 1. Sundjer Bob Tic Tac Toe
 2. Sundjer Bob Squarepants
 3. Sundjer Bob SquarePants: Battle
 4. Goodgame Big Farm
 5. Tenis
 6. FruitMatcher
 7. Vatra i Voda Fights
 8. Stickman Hook
 9. Žmurke
 10. Dino

Koje su najpopularnije Vatra i Voda igre za mobilni telefon ili tablet?

 1. Island Survival 3D
 2. Sundjer Bob SquarePants: Battle
 3. Moj Mali Poni: My Little Race
 4. Ludo Hero
 5. Vatra i Voda 6